Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Special Class: Winterzonnewende

Heb je behoefte aan een moment van rust, bezinning en tijd voor jezelf? Wil je even uit de hectiek van alledag stappen en samen de Winterzonnewende vieren?

In deze Special Class nemen we je mee naar de magie van de Winterzonnewende. Op 21 december werd door de Kelten het Yule feest gevierd. Het feest begint op de dag ervoor, als de schemering valt. Het is de kortste dag van het jaar. Vanaf deze dag worden de dagen weer langer en komt er elke dag meer licht in de wereld. 

Een inspirerende, verbindende Special Class
O   die je energie geeft
O   die je verbindt met jezelf door naar binnen te keren
O   waarbij je verbinding voelt met gelijkgestemden
O   waarin je terugkijkt op het afgelopen jaar en wat je geoogst hebt
O   en vooruit kijkt naar het nieuwe jaar met al jouw wensen
     
Word je hier net als wij heel blij van? ​Meld je dan nu aan voor de Special Class Winterzonnewende! Je bent van harte welkom. Wij vinden het superleuk als je erbij bent.

Degenen die Sander al kennen, weten dat elke les bij hem een feestje is. Dus... vier je dit feestje met ons mee?

Heb je interesse, maar kan je er helaas niet live bij zijn? Meld je dan toch aan, dan sturen wij je na afloop de replay.
Presentatie door
Sander Wisse en Linda Zwemer van Loving Nature, opleidingsinstituut voor Natuurcoaching. Sander en Linda zijn beiden natuurcoach en trainer en hebben ruim 13 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. 

Loving Nature is een uniek opleidingsinstituut waar we samenwerken met de natuur. In onze opleidingen en trainingen leer je vanuit jouw intuïtie te werken met de kracht van de natuur. We verbinden oude sjamanistische kennis met hedendaagse coachvaardigheden.

Speciaal voor coaches ontwikkelde Loving Nature het Krachtdierenspel. Een unieke coachingstool die je van je hoofd naar je hart brengt met behulp van de kracht van de dieren.


Duur
1 uur

Prijs
€ 12,50

Je kunt het webinar kijken vanaf je computer, tablet of telefoon.

Schrijf je nu in om de Masterclass te volgen.
Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Deel dit webinar